U bent onze focus

Onze cliënten

Wij focussen op drie soorten cliënten, dit zijn ondernemers vrije beroepers particulieren

Ondernemers

Als zelfstandig ondernemer zet u zich dagelijks in om de groei van uw onderneming in goede banen te leiden. Uw zaak is de motor van uw vermogen. Omdat wij zelf ondernemer zijn en niets anders doen dan omgaan met mensen zoals u, spreken we dezelfde taal. Wij hebben oog voor het financiële evenwicht tussen uw zaak enerzijds en uw privé –vermogensopbouw anderzijds. Zo trachten wij samen met u een antwoord te vinden op heel wat financiële vragen op en rond uw bedrijf. Enkele voorbeelden:

 • Hoe kunt u uw investeringen het voordeligst financieren?
 • Weet u welk kapitaal u op langere termijn dient op te bouwen om later comfortabel te kunnen genieten?
 • Koopt u onroerend goed aan met uw privé kapitaal? Of net niet?
 • Hoe zit het met het cashflow-management van uw bedrijf: zou uw onderneming beter meer eigen middelen aanhouden of niet?
 • Wat als u stopt met werken? En hoeveel is uw bedrijf waard?

 

Onze kernactiviteit

Onze kernactiviteit bestaat in het zoeken naar een perfect evenwicht tussen de financiële noden van uw bedrijf en uw persoonlijke financiële verwachtingen. Daarnaast bekijken we samen met u hoe we uw belangen als zaakvoerder/bestuurder/vennoot maximaal kunnen optimaliseren. Want een tegenslag kan zware financiële gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het faillissement van een belangrijke klant.

Bovendien zorgen we voor een permanente opvolging van uw dossier. Want uw persoonlijke situatie en uw verwachtingen kunnen uiteraard wijzigen naarmate u ouder wordt of naarmate uw bedrijf evolueert. Bij ons hebt u één vaste relatieverantwoordelijke die uw financiële situatie pro-actief bijstuurt en die zo een écht persoonlijke aanpak garandeert.

Vrije beroepers

Als beoefenaar van een vrij beroep bekleedt u een bijzondere plaats in de wereld van ondernemers. U werkt immers in een sector met specifieke deontologische regels en wettelijke verplichtingen. Voorts moet u rekening houden met de juridische realiteit: uw beroepsaansprakelijkheid wordt soms danig op de proef gesteld.

 • Zou het voor u zinvol zijn om al dan niet met een vennootschap te werken?
 • Hoe kunt u op een efficiënte manier een vermogen opbouwen?
 • Welk krediet past het best bij u?
 • Beleggen in onroerend goed: een goede keuze?
 • Een buitenverblijf of appartement aan zee kopen? Binnen of buiten de vennootschap?
 • Zit u met vragen rond de modaliteiten voor de overname van pakweg een apotheek of een praktijk?

Een persoonlijk antwoord

Zowat elke dag krijgen we te maken met dit soort vragen. En wij lichten de antwoorden toe met kennis van zaken. Een persoonlijk antwoord, op uw maat ontwikkeld. Geen advies van dertien in een dozijn.

Ook voor vermogens- en pensioenopbouw kunt u bij ons terecht. U wilt toch niet dat een tegenvaller uw financiële buffer meteen doet wegsmelten? Wij gaan voor u op zoek naar een maatoplossing.

Particulieren

U spaart voor uw kinderen, een nieuwe wagen, een buitenverblijf, een comfortabele oude dag… Maar hoe weet u dat u financieel de juiste keuzes maakt? Zijn de producten waarin u investeert, wel zo goed als de verkoper van de bank u heeft verteld? Of loopt u misschien risico’s waarvan u zich helemaal niet bewust bent?

Als zelfstandig bankagent zoeken wij in alle vrijheid uit welke producten het best aansluiten op uw wensen en verwachtingen. Ook als het om uw woonkrediet gaat, zijn wij uw partner. Fintro licht voor u de verschillende hypotheek-formules door en gaat kritisch mee op zoek naar de voor u voordeligste oplossing.

Kortom, u krijgt van ons het beste totaalpakket. Om te weten of wij de juiste partner zijn voor u, laat ons kennismaken. Alleen uit een aantal persoonlijke gesprekken kan blijken of wij de geschikte partner voor u zijn. Het wezenlijk kenmerk van een succesvol partnership is immers de duurzaamheid. Ook wij wensen niet over één nacht ijs te gaan.

Onze gedreven mensen staan voor u klaar!

Contacteer ons