Over ons

Wie zijn wij Fintro Lier

Wie zijn wij?

Zoekt u een sparring partner voor uw vermogensopbouw? U bent van harte welkom!

Ons team heeft meer dan 120 jaar bancaire ervaring om samen met u te delen. Vanuit deze ervaring engageren wij ons om echt ons “gedacht” te zeggen en eventuele alternatieven of optimalisaties aan te reiken. En als we iets niet haalbaar vinden, zeggen we dat ook gewoon.

We willen aan die 120 jaar ervaring nog vele jaren toevoegen. Daardoor heeft U ons engagement dat u een vaste vertrouwenspersoon heeft en houdt. Zo komen we meteen tegemoet aan uw belangrijkste verzuchting: het vermijden van altijd andere contactpersonen waarbij u als cliënt telkens opnieuw uw verhaal moet brengen.

Wij willen u vooral TIJD aanbieden, tijd om te focussen op uw toekomstplannen en… tijd voor financiële gemoedsrust!

Reeds meer dan 1000 particulieren en ondernemers stelden hun vertrouwen in onze aanpak. Velen van hen op regelmatige basis.

Onze vier kernactiviteiten

Vele collega’s op de financiële markten beweren alles te kunnen, en meer nog, er de beste in te zijn. Zo zijn wij niet: wij kunnen maar vier dingen, maar daar zijn we dan ook heel goed in. Omdat we er elke dag middenin zitten. En hoe meer zaken je realiseert, hoe slimmer je erin wordt.

Bedrijfskredieten

We zijn zelf zelfstandig en kennen dus heel goed de leefwereld van bedrijfsleiders, zelfstandigen en vrije beroepers. We realiseren per jaar ongeveer 30 mio € investeringskredieten. Daarmee ondersteunen we de toekomstplannen van een 120-tal ondernemers.

Pensioenopbouw

Zorgen voor een geruste oude dag is één van onze stokpaardjes. Als zelfstandig bankagent zoeken we een oplossing die past bij uw portemonnee en uw temperament.

Privé-kredieten

Jaarlijks helpen we zo’n 300 gezinnen aan een nieuwe woning. Voor +/- 70 andere families financieren we elk jaar één of andere droom
(tuin, auto, zwembad, studies…).
.

Beleggen en Private Banking

Bij ons kunt u niet terecht voor het gestructureerde product van de dag, het clickfonds van de week of het nieuwe wonderfonds van de maand. Soberheid, transparantie en consistentie op lange termijn staan hoog in ons advies-vaandel.

Onze gedreven mensen staan voor u klaar!

Contacteer ons